Historien

Historien


Det er nå ganske nøyaktig 3 år siden vårt lille eventyr begynte. 

Vi er tilbake i april 2016. Jeg (Kim) og Veronica var i hver vår jobb, hadde akkurat flyttet inn i nytt hus og fått vår lille Milla. 


Vi hadde vel begge en stund hatt lyst til å drive noe eget, men ikke riktig funnet riktig tidspunkt. Det passer jo liksom aldri. Allikevel snakket vi litt om dette å fant ut at vi skulle undersøke dette med barneklær. Vi ante ingen ting om hvordan finne leverandører, eller noe annet som har med butikkdrift og gjøre for den sakens skyld. Veronica fant kontakt informasjon til noen fra Sverige som drev med barneklær, avtalte ett møte og dro til Oslo.


Jeg var selv på jobb denne dagen å var spent på hva som ville komme ut av dette møtet. 

Jeg fikk melding av Veronica da hun var ferdig der inne. Jeg Husker ikke helt hva det sto, men budskapet var enkelt. (Jeg har shoppet) 


Så da sto vi der da, en uke senere, med stuen full av pappesker fulle med klær.

Spørsmålet meldte seg jo selvsagt umiddelbart, hva i all verden gjør vi nå ?

Noe måtte vi jo gjøre, så jeg lagde ett provisorisk lager i den ene delen av stuen. Herregud som det så ut der inne, det er synd jeg ikke tok bilde av det :P


Vi prøvde oss på å starte opp den første nettbutikken, men med lite hell. Vi fant fort ut at vi måtte få solgt disse varene ett annet sted. Vi tok kontakt med det nærmeste kjøpesenteret som heldigvis hadde ett lite lokale ledig til oss.


Den første butikkenVi åpnet dørene på Stopp Kjøpesenter i mai 2016. Jeg hadde aldri stått i en butikk før å var super spent. Første dagen ble ganske bra, syns jeg selv i hvert fall. 

Fortsettelsen her var dog ingen stor suksess. Vi solgte på langt nær nok i butikken å nettbutikken var mer eller mindre død, så denne la vi ned. Vi måtte gjøre noe skulle vi fortsette. Vi tok derfor kontakt med Amfi Borg kjøpesenter i Sarpsborg hvor vi ble tilbudt ett større lokale. Vi tok kontakt med flere nye leverandører å flyttet.


Nytt lokale, nye muligheter !Mai 2017 åpnet vi dørene til det nye lokalet. Vi merket straks at det var en forbedring. Vi prøvde det første året med en god kombinasjon av Barne utstyr og Klær. Vi så dog etter en stund at det var klær det var mest etterspørsel etter. Vi har sakte men sikkert gått mer over til å bli en klesbutikk. Noe tilbehør vil vi dog alltid ha. februar 2018 startet vi på nytt opp nettbutikk, denne gangen med større hell. 

Det er gått snart 2 år siden vi åpnet i nye lokaler. Jeg føler at vi absolutt er på riktig vei. Både butikken og nettbutikken går i riktig retning. Vi er super glade og takknemlige for alle dere som velger å handle hos oss. Det er dere som gjør at vi har en jobb å gå til, å at det er mulig for oss å kunne bygge opp en lokal butikk, så tusen takk :) 


Vi gleder oss til fortsettelsen å håper så gjerne at du vil dele den med oss ! 

En fin dag videre ønskes fra meg.