Fast frakt 39 kr - Fri frakt over 500 kr

Vennen Babydress Bambus

"Endelig er Vennen bambussviskose-kvaliteten tilgjengelig for baby!nSUPERMYK babydress, perfekt som innerste lag. nHerlig for barn med sensitiv hud. Puster godt og er fantastisk behagelig på. Kan brukes som pysjamas, under parkdressen, under hverdagsklær, under ull, eller som en fin kosedress hjemme eller i barnehagen. Trykknapper i hele fronten, som gjør den enkel å ta av/på, og er praktisk under bleieskift.nnHolder seg godt i vask, og kan gjerne arves mellom barn.nVennen bambussett i samme kvalitet er et av Gullkorn Designs mest solgte plagg. Printet er eksklusivt for denne sesongen og finnes bare i et begrenset opplag."

95% viskose av bambus, 5% elastan, 200 GSM, Øko-Tex 100 sertifisert


NOK 349,-

Vennen Babydress Bambus

"Endelig er Vennen bambussviskose-kvaliteten tilgjengelig for baby!
SUPERMYK babydress, perfekt som innerste lag.
Herlig for barn med sensitiv hud. Puster godt og er fantastisk behagelig på. Kan brukes som pysjamas, under parkdressen, under hverdagsklær, under ull, eller som en fin kosedress hjemme eller i barnehagen. Trykknapper i hele fronten, som gjør den enkel å ta av/på, og er praktisk under bleieskift.

Holder seg godt i vask, og kan gjerne arves mellom barn.
Vennen bambussett i samme kvalitet er et av Gullkorn Designs mest solgte plagg. Printet er eksklusivt for denne sesongen og finnes bare i et begrenset opplag."

95% viskose av bambus, 5% elastan, 200 GSM, Øko-Tex 100 sertifisert